Λογοτεχνία: Ιστορίες, παραμύθια

Λογοτεχνία

Γεια σας φίλες και φίλοι! Πάλι μαζί! Σήμερα θα μιλήσουμε για την Λογοτεχνία. 
Πιο κάτω έγραψα μόνη μου κάποιες ιστορίες-παραμύθια από την Σειρά "Αστείες Ιστορίες"

Ο Άι-Βασίλης κάνει δίαιτα

Ο Αι-Βασίλης είχε αποφασίσει από καιρό ότι θα αρχίσει δίαιτα. Δηλαδή θα τρώει μόνο μία μπουκιά μελομακάρονο για να μη χοντρύνει κι άλλο. Έτσι λοιπόν πήγε να κάνει το ταξίδι του για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά. Πήγε σε ένα σπίτι είδε μία πιατέλα Μελομακάρονα. Τα λιγουρεύτηκε. Και είπε:
-Ε… Δεν πειράζει μία φορά να φάω παραπάνω...
Έτσι άρχισε να τρώει και να τρώει και να τρώει!  Αυτό έγινε και σε όλα τα άλλα σπίτια. 
Όταν  γύρισε σπίτι του πήγε κατευθείαν στον καθρέφτη για να δει πόσο είχε αδυνατίσει από την δίαιτα. Μόλις είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη έχασε τα λόγια του… Και ξέρετε γιατί;

Γιατί ήταν ακόμη πιο χοντρός!!!Ο αγώνας των φωλιών

Κάποτε ένας Σκίουρος κι ένας Κάστορας μάλωναν για το ποιος ξέρει να φτιάχνει τις καλύτερες φωλιές. Αποφάσισαν να κάνουν έναν αγώνα για να δουν ποιος ξέρει να φτιάχνει τις καλύτερες φωλιές.
Κριτή  έβγαλαν την Σαρανταποδαρούσα.
Ο Κάστορας σκέφτηκε να κάνει μία φωλιά σ’ ένα δέντρο, για να εντυπωσιάσει πιο πολύ την Σαρανταποδαρούσα. Ο Σκίουρος σκέφτηκε να κάνει μία φωλιά στο ποτάμι κι αυτός για να εντυπωσιάσει πιο πολύ την Σαρανταποδαρούσα. 
Την άλλη μέρα ο Σκίουρος και ο Κάστορας περίμεναν σ’ έναν χωματόδρομο γιατί εκεί θα γινόταν ο αγώνας. Όμως η Σαρανταποδαρούσα δεν ήρθε ποτέ και ποτέ δεν έγινε ο αγώνας! Και ξέρετε γιατί;

Γιατί έδενε τα κορδόνια της!!!


Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .


YOU MIGHT ALSO LIKE

Released | The Isle of Dogs

Judging Books by their Covers | Expectations vs Reality

My Life in Books Tag