Γιατί τραγουδάμε στο μπάνιο;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιόν λόγο τραγουδάμε στο ντουζ;

Ένα είναι σίγουρο: κάποτε, έστω και για μία μόνο φορά, έχουμε μπει στο ντουζ και έχουμε αρχίσει να τραγουδάμε. Η αλήθεια είναι, πως κάποιοι άνθρωποι, δεν τραγουδάνε κάνοντας ντουζ, αλλά κάποιες φορές, μιλούν.
Έχετε μπει, λοιπόν, ποτέ στην διαδικασία να αναρωτηθείτε για ποιον λόγο τραγουδάμε κάνοντας μπάνιο; Ε, λοιπόν, και να μην έχετε μπει, θα σας δώσουμε την απάντηση... παρακάτω, μέσω της... Άννας, της φίλης μας που ήθελε να μάθει, έψαξε, και μου έστειλε τις πληροφορίες. Ευχαριστώ, Άννα!
Αν θέλετε να γίνεται και εσείς ανταποκριτές, στείλτε τις πληροφορίες σας, ή το θέμα για το οποίο θέλετε να μάθετε στο e-mail μου: oneiroparmenous papaki gmail.com
(papaki = @)Ένας από τους λόγους αυτούς, είναι η χαλάρωση. Το ζεστό νερό (ή ακόμη και το κρύο, για τους... παράξενους :] ), ρέει στο σώμα μας και μας προσφέρει την αίσθηση απέραντης χαλάρωσης.

Ο δεύτερος λόγος, είναι πως όταν κάνουμε μπάνιο, νιώθουμε, όπως ήπαμε και παραπάνω, γαλήνια. Αυτό, φέρνει το αποτέλεσμα να μας δημιουργούνται θετικές σκέψεις και συναισθήματα. Σαν να μένουν όλα τα προβλήματα πίσω από την πόρτα, ή να πέφτουν στην τρύπα της μπανιέρας.Ο τρίτος λόγος, είναι η ακουστική του μπάνιου. Τα πλακάκια ανακλούν τον ήχο, και τον κάνει να ακούγεται δυνατό και όμορφο στα αυτιά μας, οπότε και αν... φαλτσάρουμε, δεν το καταλαβαίνουμε. Απολαμβάνουμε τον ήχο της φωνής μας, καθώς ο ήχος, ανακλάται από τους τοίχους, και φτάνει στα αυτιά μας πιο καθάρια και όμορφη.

Ο τέταρτος λόγος, είναι πως νιώθουμε απομονωμένοι, σαν να μην μας ακούει κανείς. Οπότε, ακόμη και αν ντρεπόμαστε να τραγουδήσουμε μπροστά σε άλλους, το μπάνιο μας προσφέρει την δυνατότητα να βρισκόμαστε μόνοι μας και να εκφραζόμαστε με το τραγούδι. Η αλήθεια είναι, πως τα άτομα έξω από το μπάνιο, ακούν το τραγούδι μας, κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Πιστεύουμε πως όσο δυνατά και να τραγουδήσουμε, δεν θα μας ακούσει κανείς. Οπότε, αν είστε μέσα στο μικρό ποσοστό όσων μιλούν μόνοι στο ντουζ, ο τέταρτος λόγος, είναι ένας από αυτούς που σας χαρακτηρίζει.Yours sincerely,Παρακαλούμε πολύ αν αυτό το κείμενο χρησιμοποιηθεί, να αναφερθεί ο τίτλος του ιστολογίου ως πηγή.

YOU MIGHT ALSO LIKE

September Creatives 2017 | Back to school, Dreamcatcher

Released | To All the Boys I've Loved Before (2018) - spoiler free

Back to School DIYs: Notebooks and Weekly Calendar