3 Καθαριστικά Γκατζετάκια

3 cleaning robots

Όσοι διαβάζετε τακτικά Πασά... τέμπο, τότε... ναι, καινούρια διάταξη, φόντο, το webpage ειναι updated! Όσοι, επίσης, διαβάζετε τακτικά Πάσα... τέμπο, τότε θα ξέρετε, μάλλον πως δυο μήνες πριν, ο φίλος μας, Λευτέρης, επικοινώνησε μαζί μας και μας έστειλε ένα ωραιότατο ρεπορτάζ με τρία (ουάου για όλους μας,) γκατζετάκια.Εμείς συνεχίσαμε την ιδέα του Λευτέρη, και του ζητήσαμε να μας στείλει άλλο ένα τέτοιο ωραιότατο ρεπορταζ. Όσοι δεν διαβάζετε τακτικά το ιστολόγιό μας, να το κάνετε (ό,τι θέλετε κάνετε, μια συμβουλή δίνουμε... :)).
Προς όλους τώρα: Είναι βέβαιο πως σας έχει τύχει να βββαααρριιιέεεσσσττττεεεε μια μέρα ακόμη και να κουνηθείτε. Αλλά... ωχ! Το σπίτι θέλει καθάρισμα. Τα τρία παρακάτω γκατζετάκια, είναι όχι μόνο γι' αυτές τις μέρες, αλλά και για όλες, για να μην κουνάμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι.
Αν θέλετε κι εσείς να γινετε ανταποκριτές, επικοινωνείστε μαζί μου, στείλτε μου e-mail, κλπ ΕΔΩ!
Απολαύστε το!

3

Grill Cleaning Robot - Grillbot

Τέλος το βασανιστικό τρίψιμο της ψησταριάς! Η Grillbot, κατασκεύασε το πρωτοποριακό ρομποτάκι που καθαρίζει το μπάρμπεκιου, χωρίς κόπο. Πόσες φορές έχετε αφήσει την σχάρα να μουλιάσει στο νερό και στο τέλος να βρίσκεται στην ίδια θέση για πολύ καιρό; Ε, λοιπόν, τα grillbot ήρθαν να δώσουν λύση!

2


Winbot 830 - Ecovacs Robotics

Η εταιρία Ecovacs Robotics δημιούργησε το επαναστατικό Winbot, το οποίο καθαρίζει απολύτως ήσυχα μικρές λείες, γυάλινες και ακέραιες επιφάνειες. Είναι το μικρότερο ρομπότ της Ecovacs και έχει σχεδιαστεί να καθαρίζει παράθυρα (50 x 50 cm / 20 x 20) σε εσωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιεί ισχυρή αναρροφητική ενέργεια για να μπορεί να μένει 'όρθιο' πάνω σε κάθετες επιφάνειες, και αισθητήρες για να αντιλαμβάνεται αν βρίσκονται εμπόδια γύρω του. Το Winbot 'θυμάται' το σημείο απ' όπου ξεκίνησε και, αφού εφαρμόσει την προκαθορισμένη του πορεία καταλήγει σε αυτό.


1

Neato Botvac Connected - Neato

Thanks Technology! Το καθάρισμα τώρα, έγινε πιο εύκολο από ποτέ! Το μικρό και διακριτικό ρομποτάκι γλιστράει ήσυχα στο πάτωμα ρουφώντας όλα τα σκουπιδάκια. Και το καλύτερο; Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το app της Neato από το smartphone σας ή το tablet σας!
Yours sincerely,Παρακαλούμε πολύ αν αυτό το κείμενο χρησιμοποιηθεί, να αναφερθεί ο τίτλος του ιστολογίου ως πηγή.

YOU MIGHT ALSO LIKE

September Creatives 2017 | Back to school, Dreamcatcher

Released | To All the Boys I've Loved Before (2018) - spoiler free

Back to School DIYs: Notebooks and Weekly Calendar