9 Remarkable Moments you didn't Notice

9 Αξιοσημείωτες στιγμές σε ταινίες που δεν πρόσεξεςHey, It's Rey!
Μετά από δυο μήνες?! Επανέρχομαι, και ΝΑΙ ξέρω πως δεν ανέβασα Yell Αυγούστου και ζητώ ταπεινά συγγνώμη, αλλά πραγματικά, δεν είχα ούτε χρόνο ούτε ίντερνετ, και αναρωτιέμαι τώρα πως θα ξεγεμίσω λιγάκι την λίστα με τις ιδέες για posts. Ας αρχίσουμε όμως από σήμερα, μια μέρα πριν αρχίσουν τα σχολεία, έτσι γιατί είμαι large.
Σόου... 9 Αξιοσημείωτες στιγμές σε ταινίες που δεν πρόσεξες.09

Μαρία Αντουανέτα

Τον 18ο αίωνα, η διάσημη βασίλισσα Μαρία Αντουανέτα που είπε και το διάσημο 'Ας φάνε παντεσπάνι", διαθέτει στην γκαρνταρόμπα της μπλε μποτάκια all star.
08

Μόνος στο Σπίτι 2


"Μίλησε με ένα αγόρι που ήταν μόνο του στην Νέα Υόρκη, πως θα διοικήσει τώρα τις Η.Π.Α.;"

 Φυσικά, αναφέρεται η παραπάνω εικόνα στον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο βλέπουμε και στην ταινία Home Alone 2, όταν ο Κέβιν επιβιβάζεται σε διαφορετικό αεροπλάνο από την οικογένειά του και βρίσκεται μόνος στην Νέα Υόρκη. Έχοντας μαζί του κατά λάθος το σακίδιο του πατέρα του, επιλέγει να μείνει σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης, το οποίο ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ.
07

Twilight

Δυστηχώς πρέπει να αναφέρω και αυτήν την σειρά, που σόρι παιδιά, αλλά δεν μου αρέσει, αλλά τι να κάνουμε;
Οκέι λοιπόν.
Στο παμπρίζ του αυτοκινήτου στο οποίο μέσα κάθεται η αγαπητή Christen Stewart... οκέι, η Μπέλα, καθρεφτίζεται και η αγαπητή κάμερα.
06

Notting Hill

Η συγεκριμένη ταινία είχε πολλά, πραγματικά πολλά movie mistakes, αλλά εγώ επέλεξα να δείξω το όμορφο προσωπάκι της Julia Roberts. Πως τα λέω, πως τα λέω.
Λοιπόν... Ναι. Στα γυαλιά ηλίου της Άννα καθρεφτιζεται το συνεργείο, όχι ο Χιου Γκραντ.
05

Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν

Αξιοσημείωτες σκηνές εδώ υπάρχουν πολλές, καθώς μπαίνουν και εξεπήτηδες ώστε να υπάρχουν στοιχεία, εντός εισαγωγικών για να διαμορφωθούν theories, όπως γίνεται και στις περισσότερες ταινίες φαντασίας.
Στην συγκεκριμένη σκηνή, βλέπουμε στον Μαγικό Χάρτη το όνομα του Νιουτ Σκαμάντερ. Η θεωρία γύρω από αυτό, την οποία νομίζω πως είπα και στο επετειακό μου post των 20 χρόνων, είναι πως ο Νιουτ με μια χρονομηχανή ταξίδεψε στην εποχή του Ωραιόραμφου για να τον σώσει από την σφαγή. Δεν ξέρω φυσικά αν ισχύει, αλλά για κάποιον λόγο επιλέχτηκε το όνομά του να μπει στον χάρτη.
04

North by Northwest - Στην σπηλιά των Τεσσάρων Γιγάντων

Και έρχομαι με μια αξιοσημείωτη σκηνή σε ταινία του αγαπημένου μου Χίτσκοκ! Γιέι!
Όταν η Εύα ετοιμάζεται να πυροβολήσει, ένας 'βοηθητικός ηθοποιός', κομπάρσος στα απλά ελληνικά, ένα αγόρι, προστατεύει τα αυτιά του πριν τον πυροβολισμό...
03

The Pirates of The Carribean - the Curse of the Black Pearl

Κι έρχομαι με το πρώτο PotC, εκεί απ' όπου όλα ξεκίνησαν... Πίσω από τον αγαπημένο μου Τζακ Σπάροου, διακρίνουμε μέλος του συνεργείου.
02

Τιτανικός

Κοίτα τώρα και μάθε τι εστί Τζέιμς Κάμερον. Μάτια και αυτιά ανοιχτά, γιατί ο Κάμερον γράφει.
Κατά την επιβίβαση στον Τιτανικό, μας δείχνει να παίρνουν μέσα στο πλοίο το ίδιο αυτοκίνητο στο οποίο πολύ αργότερα, η Ρόουζ και ο Τζακ κάνουν έρωτα.
Θεε μου δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος!
01

Μόνος στο Σπίτι 1

Και ξανά μόνος στο σπίτι, αλλά αυτήν την σκηνή δεν μπορώ να την παραλείψω. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ!
Θυμάστε, που στην αρχή της ταινίας ο πατέρας πέταξε κάποιες χαρτοπετσέτες στα σκουπίδια; Ε, λοιπόν, ανάμεσα τους βρισκόταν και το εισιτήριο του Κέβιν.

Αυτά λοιπόν από εμένα, έχω πολλές αναρτήσεις να κάνω, οπότε... ναι...
Και ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟΟΟ >>> ΟΧΙΙΙ
Τι να κάνουμε όμως, δεν μπορούμε να μην πάμε, μπορούμε;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Όχι, 'νταξει πλάκα κάνω, προσπαθω να κάνω και λίγη πλάκα με την κατάστασή μου ξέρω 'γω.
Σχολείο λοιπόν.


Αυτά από εμένα, σόου, τα λέμε σε επόμενη ανάρτηση (σκέφτομαι να κάνω στο μέλλον ένα DIY Dreamcatcher μπαιδεγουέι). Μέχρι τότε, ακολούθησε το Πασα... τέμπο για περισσότερα ξερωκαρπίτικα, γράψε τις εντυπώσεις σου στα σχόλια, και κοινοποίησε το όμορφο αυτό postάκιιιι...


Yours sincerely,

YOU MIGHT ALSO LIKE

September Creatives 2017 | Back to school, Dreamcatcher

Released | To All the Boys I've Loved Before (2018) - spoiler free

Back to School DIYs: Notebooks and Weekly Calendar