Released | The Crimes of Grindelwald - Trailer Explained

Ανέβηκε το τρέιλερ του Fantastic Beasts 2 - The Crimes of Grindelwald!

Hey, It's Rey!
Λοιπόν, τι γίνεται; Τώρα τελευταία τα αυτιά όλων μας πιάνουν συνέχεια συζητησεις για το Crimes of Grindelwald, του sequel του Fantastic Beasts and Where to Find them. Το τρέιλερ μας δίνει μια αρχική ιδέα και απαντάει και κάποιες ερωτήσεις που πιθανόν μας άφησε η προηγούμενη ταινία. και κάποιες λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν μετά την κυκλοφορία της. Για παράδειγμα, ο Κρίντενς από που προερχόταν και πέθανε όντως: Η Αριάνα είναι obscurial (κάτι το οποίο απαντήθηκε); Τι σχέση έχει ο Ντάμπλντορ, ο Γκρίντελβαλντ με τον Νιουτ; Σχετικά με το κάστ και κάποιες άλλες γενικές λεπτομέρειες πάτα εδώ.Σπουδαία θέση στο sequel θα λάβουν οι Κλήροι του Θανάτου, καθώς σηματίζονται και πίσω από τον Νιουτ και τον Άλμπους στην παραπάνω αφίσα. Όταν την πρωτοείδα, αναρωτήθηκα για ποιον λόγο το Α έχει αντικατασταθεί από ένα τρίγωνο, τον Αόρατο Μανδύα (The Cloak of Invisibility). Εάν κοιτάξει κανείς προσεκτικότερα, θα δει πως το I από το 'Crimes' το παρισάνει το Ραβδί της Κουφοξυλιάς (The Elder Wand), και τέλος, το Ο αποτελεί την Πέτρα της Ανάστασης (The Resurrection Stone). Όλα μαζί; Οι Κλήροι του Θανάτου...Στην αρχή του τρέιλερ βλέπουμε κάποια άτομα να διακτινίζονται μλεσα στο Χόγκουαρτς, κάτι το οποίο, εμπεριστατώνει και η Ιστορία του Χόγκουαρτς, δηλαδή, κάτι το οποίο μαθαίνουμε από τα Χάρι Πότερ.Εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που ειπώθηκαν κατά την διάρκεια του τρέιλερ, φαίνεται πως ο Νταμπλντορ σχεδιάζει κάτι με τον Νιουτ, καθώς συναντιούνται και στο Λονδίνο πριν να αποχωρήσει ο Νιουτ για Παρίσι. Επίσης, ο Ντάμπλντορ σε ένα άλλο σημείο, λέει πως δεν μπορεί να κυνηγήσει ο ίδιος τον Γκρίντελβαλντ και προτρέπει τον Νιουτ να το κάνει. Πολύ πιθανόν είναι να τον βαραίνει το παρελθόν του με τον Γκρίντελβαλντ. Επίσης, συναντάει τον Νιουτ σε έναν μισοσκότεινο λονδρέζικο δρόμο και χρησιμοποιεί και τον αποφωτιστή τον οποίο συναντάμε πρώτη φορά στα Χάρι Πότερ. Πολύ πιθανόν σε μια φάση ο Νιουτ δεν ακολουθεί τις εντολές του Ντάμπλντορ και γι' αυτό λέει και ο ίδιος “If you had ever had the pleasure to teach him, you’d know Newt is not a great follower of orders”.
Σε διάφορες αφίσες βλέπουμε την Quennie, την Tina, και τον Jacob άρα η δραπέτευση του Γκρίντελβαλντ από το MACUSA ξαναένωσε την ομάδα.
Στην συνέχεια, βλέπουμε τον Credence μαζί με κάποια γυναίκα, ονόματι Claudia Kim, η οποία μαθαίνουμε πως είναι μετά από ανακοίνωση του Pottermore, Maledictus. Αυτό σημαίνει, πως η κοπέλα είναι φορέας μιας κατάρας που την μετατρέπει σε φίδι. Μαζί με τον Credence, εμφανίζεται και ο μαύρος καπνός του Obscurial του, ο οποίος φεύγει από το στήθος του. Σημαντικό είναι επίσης, πως όσο ο καιρός περνάει, η δύναμή του όλο και μεγαλώνει, και σύμφωνα με το Leaky Cauldron, μαθαίνει και πως να την ελέγχει. Προφανώς θα εξηγηθεί ο λόγος που ο Credence δεν σκοτώθηκε και πολύ πιθανόν, ο Γκρίντελβαλντ θα προσπαθήσει να τον χρησιμοποιήσει ξανά. Εμφανίζονται μπροστά σε ένα τσίρκο, το οποίο αργότερα καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μαγικό. Άνθρωποι που πετάνε σε γιγάντιες φούσκες. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Η Leta Lestrange, χαρακτήρας που γνωρίζουμε για πρώτη φορά σε αυτήν την ταινία, γυναίκα του Theseus, του αδελφού του Νιουτ, ανακοινώθηκε πως είναι ετεροθαλής αδελφή του Credence, κάτι το οποίο κάνει και τους δύο γόνους των Lestrange.Απ' ότι είδαμε στο τρέιλερ, οι υπόνομοι του Παρισιού αποτελούν την 'γιάφκα' των οπαδών του Γκρίντελβαλντ. Νομίζω πως όλοι μας αδημονούμε να μάθουμε για τις αφίσες, τις μάσκες και τις επιγραφές στα τοιχώματα.
Κατά την διάρκεια του τρέιλερ, ο Γκρίντελβαλντ, εμφανίζεται μπροστά σε ένα μια αίθουσα σαν δικαστήριο μπροστά σε αμέτρητους μάγους και μάγισσες ενώ δίπλα του, στέκεται μια γυναίκα η οποία κρατάει μια σφαίρα, η οποία φαίνεται σαν μια από τις προφητείες για τις οποίες ακούσαμε πρώτη φορά στο Τάγμα του Φοίνικα, το 5ο Harry Potter. Σύμφωνα με το Leaky Cauldron, η μάγισσα αυτή τυχαίνει να είναι η Vinda Rossier γόνος διάσημης οικογένειας από την οποία θα βγουν ύστερα αρκετοί Θανατοφάγοι. Απ' ό,τι αναφέρεται σε παρόμοια ανάρτηση στο Daily Owl, η σφαίρα αυτή, φαίνεται αρκετά μεγάλη για να εμπεριέχει προφητεία. Κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να μας προβληματίζει, καθώς στα ράφια του Τμήματος Μυστηρίου είδαμε πολλές σφαίρες διαφορετικών μεγέθων, και επίσης, εάν αυτή η σφαίρα προέρχεται από Υπουργείο εκτός Βρετανίας θα είναι απολύτως λογικό οι διαστάσεις της να είναι διαφορετικές από αυτές που φυλάσσονται στο Υπουργείο Μαγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Πολύ πιθανόν, η προφητεία αυτή να καθορίζει κάποια πράγματα για τις κινήσεις του Γκρίντλεβαλντ, τα οποία γνωρίζουμε ήδη πως δεν επιτυγχάνονται.Λογικά, η προφητεία θα αφορά τον Credence, αφού ο Γκρίντελβαλντ είχε μαγευτεί από την δύναμη των Obscurials, τον οποίο Credence γνωρίσαμε στην προηγούμενη ταινία. Ο καθένας θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την πανίσχυρη δύναμη του. Πολύ πιθανόν η προφητεία να σχετίζεται και με τον Ντάμπλντορ, καθώς αυτός αποτελεί και έναν βασικό σταθμό στην ζωή του Γκρίντελβαλντ, καθώς και μια σημαντική παρουσία στο 'κυνήγι΄των Κλήρων του Θανάτου, στους οποίους ενδέχεται, επίσης να αναφέρονται και αυτοί. Γνωρίζουμε ήδη πως τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ αποτυγχαίνουν, κάτι το οποίο υπάρχει περίπτωση να κάνει και τον Ντάμπλντορ να μην πιστεύει πια στις προφητείες, κάτι το οποίο φαίνεται στον Ημίαιμο Πρίγκιπα. Την ίδια ώρα που ο Γκρίντελβαλντ εμφανίζεται στο δικαστήριο, ακούγεται ο Jude Law (Άλμπους Ντάμπλντορ) να λέει 'The time is coming, Newt'.Αυτά είχα να πω πάνω - κάτω, για όσους δεν γνωρίζουν η ταινία θα κυκλοφορήσει τις 16 Νοεμβρίου (2018), και προφανώς θα αποκαλυφθούν και περισσότερες λεπτομέρειες... Λοιπόν, καλή συνέχεια, ΕΑΝ θέλεις κάνεις κι ένα σχολιάκι ρε αδερφέ, έρχεται και πάσχα (όχι εντάξει, δεν θα σε αναγκάσω κι όλας). Εεεεμ... αυτά I guess...

Yours sincerely,

YOU MIGHT ALSO LIKE

September Creatives 2017 | Back to school, Dreamcatcher

Released | To All the Boys I've Loved Before (2018) - spoiler free

Back to School DIYs: Notebooks and Weekly Calendar