My Life in Books Tag

Hey, It's Rey!
Λοιπόν, έρχομαι με μια ανάρτηση για ένα tag που μου άρεσε πολύ ως ιδέα όταν το πρωτοείδα, και είναι το My Life In Books Tag. Έχω ήδη μια ανάρτηση για τον Ξαφνικό Θάνατο της Ρόουλινγκ στα σκαριά, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με βαριές δουλειές (κάτι το οποίο εδώ σημαίνει να βρίσκω σημειώσεις στις σελίδες του βιβλίου οι οποίες είναι 593 που θα έλεγε και ο Λέμονι Σνίκετ) και σκέφτηκα να κάνω κάτι πιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό (τουλάχιστον για μένα). Και αυτό είναι ένα tag, το My Life in Books. Να σημειωθεί ότι το πήρα από DreamlandBookBlog και ναι. Και I nominate όποιον άλλον ενδιαφέρεται να το κάνει... Αυτά. Να αρχίσω; Ναι; Ναι.1. Βρες ένα βιβλίο για κάθε αρχικό σου
(Ενημερώνω πως δεν μετρούσα το άρθρο, παιδιά, ήταν πολύ δύσκολο)

Ε - EXTRAS (Scott Westerfeld)
Λ - Το Λάθος Αστέρι (John Green)
Ε - Η Επιλογή (Kiera Cass)
Υ - Υπερηφάνεια και Προκατάληψη (Jane Austin)
Θ - Θα σε Σώσω ό,τι κι αν Γίνει (Αλεξάνδρα Μητσιάλη)
Ε - Ε.Π. (Ζωρζ Σαρή)
Ρ - Οι Άρχοντες των Σκουπιδιών (Βασίλης Παπαθεοδώρου)
Ι - Η Προφητεία της Πέτρας (Flavia Buzor)
Α - Ο Άρχοντας των Κεραυνών - Οδυσσές Μουρ (Pierdomenico Baccalario)

2. Μέτρα ανάλογα με την ηλικία σου τόσα βιβλία στην βιβλιοθήκη σου. Ποιο είναι το βιβλίο που αντιστοιχεί στην ηλικία σου;


3. Ένα βιβλίο που διαδραματίζεται στην χώρα σου.
Ο παρακάτω τυπούλης, μένει Αθήνα/Πειραιά (δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένη με την πρωτεύουσα) στα Καμίνια.4. Ένα βιβλίο που διαδραματίζεται στην πόλη σου.
Σαλόνικα for κάποιον που δεν γνωρίζει που μένω.5. Ένα βιβλίο που διαδραματίζεται σε μια τοποθεσία που θέλεις να ταξιδέψεις.
Το Δάγκωμα του Φιδιού - Άντριου Λέιν, και διαδραματίζεται στην Σαγκάη. Παρ' όλο που δεν είμαι και πολύ τύπος της Κίνας, Ιαπωνίας etc οι όλες περιγραφές από την περιοχή με γοήτευσαν.6. Ένα βιβλίο που στο εξώφυλλο έχει το αγαπημένο σου χρώμα.
Εγώ παιδιά δεν έχω αγαπημένο χρώμα και γι' αυτό διάλεξα δύο βιβλία με υπέροχο εξώφυλλο και υπέροχα χρώματα. Τα βιβλία αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από τις νέες αγγλικές εκδόσεις Harry Potter.7. Ένα βιβλίο που σου φέρνει στο μυαλό ξεχωριστές αναμνήσεις.
Το πρώτο Harry Potter που διάβασα ήταν το 2 και το δεύτερο το 4. Μετά, πήρα την σειρά κανονικά.
(Και ναι, η παρακάτω πρέπει να είναι μία από τις πρώτες εκδόσεις: 1997 - και όχι, δεν γεννήθηκα πριν 21 χρόνια).8. Ένα βιβλίο που αντιμετώπισες δυσκολία να διαβάσεις.
Το παρακάτω βιβλίο με δυσκόλεψε όχι επειδή ήταν δύσκολο και με φιλοσοφίες etc (εδώ γελάμε - μπεστ σέλερ στιε μέρες μας με φιλοσοφίες? Ναι καλά.) αλλά επειδή ήταν ενηλίκων και εγώ το διάβασα στα 8 μου, οπότε μου ήταν κάπως πρωτόγνωρο.
9. Ένα βιβλίο που θα χαρείς πάρα πολύ να διαβάσεις και ανήκει στην To Be Read List σου.
Θέλω να το διαβάσω από το καλοκαίρι του 2016 αλλά.... δεν.


Αυτά λοιπόν από εμένα και από το tag. Για να ενημερώσω: την άλλη Κυριακή λογικά αν προλάβω (δίνω lower το Σάββατο 19/05) θα ανεβάσω άλλο ένα tag, το οποίο θα έχει νομίζω πολύ πλάκα (ελπίζω δηλαδή). Θα το κάνω και θα γελάω σαν ηλίθια στο δωμάτιό μου μόνη μου. Θα μου πεις πολύ μεγάλες προσδοκίες έχω, αλλά μετά τις 8:30 το βράδυ το μυαλό μου δεν λειτουργεί πολύ σωστα. Τώρα κάθομαι και γράφω ό,τι νά 'ναι στο μπλογκ μου όπως έκανα παλιά. 'Ντάξει, πλάκα έχει. Για μένα μάλλον. Αφού δεν είμαι αστεία, τα έχουμε πει. Όχι αστεία. Θα προσπαθήσω να μην γράφω ό,τι μου 'ρχεται στο κεφάλι, γιατί το λάπτοπ θα εκραγεί απ' τις πολλές βλακείες. Ορίστε πάλι το έκανα.Για να μην αυξήσω τον κίνδυνο αυτοκαταστροφής της μοναδικής μου και αιώνιας αγάπης (aka του λάπτοπ μου) θα σταματήσω την ανάρτηση ΕΔΩ. Όχι, πρέπει να κάνω outro πρώτα. Λοιπόν εάν έφτασες μέχρι εδώ είσαι ήρωας μιας και άντεξες μια αηδία η οποία ΔΕΝ λέγεται χιουμορ. Αυτάαα.
Like, sub, comment και...


Sincerely yours,


YOU MIGHT ALSO LIKE

September Creatives 2017 | Back to school, Dreamcatcher

Released | To All the Boys I've Loved Before (2018) - spoiler free

Back to School DIYs: Notebooks and Weekly Calendar